Kwekerij Wouters introduceert nieuwe hangpot

Vanaf dit seizoen levert Kwekerij Wouters een XXL-versie van de populaire ‘Aqua Easy’ hangpot. De pot van 33 cm is verkrijgbaar met vijf nieuwe mixen Festival Colours en heeft een handig kijkglas voor het controleren van het waterniveau in het extra grote waterreservoir.

“Vanuit onze Cash & Carry, waar bloemist en tuincentra inkopen, kwam regelmatig de vraag of we de Festival Colours hangpotten (met het gemakkelijke watergeefsysteem), ook in een groter formaat konden aanbieden dan de huidige van 27 cm. De consument heeft behoefte aan een groots product dat direct veel bloemen en kleur aan de tuin geeft. Als antwoord hierop hebben we deze nieuwe lijn XXL hangpotten ontwikkeld”, licht Margit Wouters toe, marketing- en verkoopsupport bij Kwekerij Wouters.

Kijkglas voor waterniveau
Met het extra grote waterreservoir van ruim drie liter, bepaalt de plant zelf wanneer deze water nodig heeft. Door het kijkglas in de zijkant van de pot is het waterniveau goed in de gaten te houden. De XXL hangpot (33 cm) is vanaf nu verkrijgbaar in de uitvoering antraciet en heeft vijf nieuwe mixen Festival Colours.

Over Festival Colours
Festival Colours zou Festival Colours niet zijn als het niet kwam met nieuwe, kleurrijke mixen die in het oog springen. ‘Cherry picking’ is de basis van de succesvolle productlijn. In de proeftuin worden de combinaties van genetica van verschillende veredelaars uitgebreid getest, waardoor alleen de meest sterke, bloemrijke combinaties van rassen worden samengevoegd. Deze voorselectie zorgt bij de consument voor direct en lang tuinplezier.

Kwekerij Wouters
Enserweg 3a
8307 PJ Ens
info@kwekerijwouters.nl
www.kwekerijwouters.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven