Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Flower Bazar komt naar Floriworld Aalsmeer

Na Hamburg komt The Flower Bazar nu ook naar Holland. Dit nieuwe marktconcept biedt een luxe pop-up boetiek waarin bloemen, planten én decoratie in één setting worden gepresenteerd.

The Flower Bazar kijkt verder dan de eigen keten. In tegenstelling tot traditionele beurzen is het hier het totaalplaatje dat telt.

The Flower Bazar maakte in september 2020 voor het eerst deel uit van de beurs in Hamburg bij Boltze Home Deco, een grote decoratie leverancier die levert aan tuincentra, bloemisten, supermarkten, meubelhuizen en doe-het-zelf-bedrijven.

Pascal Koeleman en Rudi Tuinman van 2Dezign: "Naast twee volgende edities in Duitsland besloten we The Flower Bazar ook naar Holland halen. Alleen kwam de coronacrisis ertussen en daarom hebben we nu de focus gelegd op het komend najaar. Een toplocatie vonden we in FloriWorld, om de hoek van bloemenveiling Royal FloraHolland. Silvia van den Aardweg liet ons al weten deze kans niet te laten schieten, want FloriWorld wil graag de ontmoetingsplaats voor de sector zijn.”

Aanmelden
Voor meer informatie over The Flower Bazar's, zie deze PDF. De Bazar's zijn op 15-16-17 september en op 3-4-5 november. De inschrijving is gestart, geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Pascal Koeleman, pascal@2dezign.nl  – 06 24 229 238

Publicatiedatum: