Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Holland Dahlia Event 2021

Inmiddels zijn er 4 succesvolle jaargangen van het Holland Dahlia Event geweest. Het bereik van het evenement en de campagne rondom het evenement is in deze 4 jaren enorm gegroeid. In 2020 was het evenement digitaal en is er vol ingezet op de communicatie via de sociale media. De bezoeklocaties en showtuinen zijn eveneens open gesteld. 
Inmiddels is aan het Holland Dahlia Event 2021 vorm gegeven, maar door alle regelgeving en maatregelen omtrent het coronavirus zal er enigszins een slag om de arm gehouden voor de komende zomer.
 
De plannen zien er als volgt uit:

  • Er is een samenwerking aangegaan met het Clusius College in Alkmaar. Een groep van ongeveer 18 eindejaarstudenten zullen in een aantal kleinere groepjes gaan werken aan de dahlia objecten rond kasteel Keukenhof. Het thema hiervoor wordt ‘Fairy Tale Wedding’. Dit thema past goed in de romantische tuin van het Keukenhof, waar menig bruidspaar zich op de huwelijksdag laat fotograferen. Voor de studenten van de richting “Bloem & Design” is dit  een mooie gelegenheid om het geleerde in de praktijk te brengen. Op het Clusius College is groen de basis voor een kleurrijke toekomst en laat nou juist die Dahlia voor de kleuren kunnen zorgen.
  • Op de verschillende bezoeklocaties en de dahlia showtuinen is de opplant in volle gang.
  • Om mozaïeken met dahliabloemen te kunnen realiseren wordt achter de schermen hard gewerkt.

 Het Holland Dahlia Event zal dit jaar plaats vinden van woensdag 1 t/m vrijdag 3 september 2021.
 
De bezoek locaties die er zijn kunnen veelal in de periode medio augustus t/m eind september 2021 bezocht worden met inachtneming van de dan geldende regels.
 
De bezoeklocaties van het Holland Dahlia Event 2021 zijn:

  • CNB Dahlia showtuin bij de Tulperij
  • FBT Dahlia showtuin nabij Meko-Hulsebosch
  • Kasteel Keukenhof
  • Fred. De Meulder Export 

Voor de adresgegevens en openingsdata van deze adressen kunt u vanaf eind juni de website in de gaten houden. De website wordt de komende weken geactualiseerd.

www.hollanddahliaevent.com 

Publicatiedatum: