Nieuwe datum voor innovatiedag Pioenroos

Delphy heeft besloten om de innovatiedag Pioenroos te verzetten naar vrijdag 3 september 2021. Deze stond op de planning van 30 april as, maar om de bekende redenen - men hoopt uiteraard zoveel mogelijk vakgenoten te kunnen ontvangen - wordt deze verplaatst.

In de komende maanden zullen de tussentijdse resultaten van de objecten worden vastgelegd in beeld- en filmmateriaal. Geïnteresseerde telers en bedrijven kunnen zich aanmelden voor een regelmatige kennisupdate en de uitnodiging voor 3 september te zijner tijd. Aanmelden kan via de website.

Pioenroos is de fase van bijteelt ruimschoots ontstegen waarmee ook de behoefte aan kennis “specifiek voor de teelt van pioenroos” steeds groter wordt. Het volstaat niet meer toepassingen te gebruiken die in vergelijkbare teelten van andere zomerbloemen worden ingezet. Delphy en vakblad ‘v/d Grond’ organiseren daarom de innovatiedag Pioenroos. Diverse innovatieve onderzoeksobjecten worden op de Innovatiedag Pioenroos op 3 september toegelicht door de adviseurs en onderzoekers van Delphy.

In de komende editie Pioen van vakblad ‘v/d Grond’ leest u meer over de verschillende objecten die op een perceel bij Van Aert Flowers BV zijn aangelegd. Een exemplaar van de editie Pioen kunt u opvragen bij vdgrond@xplant.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven