Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
1 april - 31 augustus

Benary start vroeg met CAST 2021

De afgelopen 12 maanden zijn voor velen van ons niet gemakkelijk geweest," zegt Benary in een aankondiging. "Een van de grote sectorevenementen, CAST 2020, werd vorig jaar maart op het laatste moment geannuleerd. Dit was het begin van een jaar waarin er minder persoonlijke interactie plaats kon vinden, producten minder vaak persoonlijk konden worden verkocht en er minder mogelijkheden waren om nieuwe relaties te ontwikkelen of bestaande relaties te verdiepen. Gelukkig hebben veel tuinierders onze sector ontdekt tijdens deze pandemie, waardoor we weer hebben kunnen ervaren hoeveel plezier onze producten anderen brengen, zelfs in moeilijke tijden."

Dit jaar heeft Benary voor CAST 2021 een nieuw concept ontwikkeld voor klanten en partners, of ze nu tussenpersoon, distributeur, teler of sectorpartner zijn.

Ook hebben ze besloten om CAST 2021 vroeg te starten. Vanaf 1 april tot 31 augustus bent u tijdens kantooruren welkom om hun testomgeving te bezoeken in Watsonville, CA.

"Neem contact met ons op voor een geschikte bezoektijd en plan uw bezoek. U kunt onze nieuwste variƫteiten bekijken van Benary en Benary+ in een outdoor omgeving, op een moment dat u schikt," aldus het team van Benary.

Voor meer informatie:
Benary
info@benary.com
www.benary.com

Publicatiedatum: