Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verschillende training voor (glas)tuinbouw tijdelijk gratis bij Inholland Academy

Ondernemers binnen de food-, feed- en agrosector staan door de Covid-19-crisis voor grote uitdagingen. Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie en 13 samenwerkende partners, waaronder Inholland Academy en de brancheverenigingen Plantum, Athos en Handel Groeit, hebben de handen ineen geslagen om de leercultuur binnen organisaties in de sectoren food, feed en agro te blijven stimuleren.

Dit doet men door middel van de subsidie NL leert door. Daarmee kan Inholland Academy nu tijdelijk verschillende korte, praktijkgerichte post-hbo-opleidingen aanbieden, waaronder de online-training Verandermanagement in de (glas)tuinbouw (start maandag 26 april), Teeltexpert - Biologie in de praktijk (start dinsdag 13 april) en  Sensorisch Onderzoek en Kwaliteitscontrole (start dinsdag 11 april). Werknemers in loondienst, flexwerkers, maar ook zelfstandigen en ZZP’ers kunnen gebruik maken van deze subsidieregeling.

Inschrijvingen zijn nu geopend, het aantal plaatsen is beperkt.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: