Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een écht kijkje achter de schermen met de Magical Garden Tour

Tijdens de FlowerTrials van 11 t/m 14 juni kunnen bezoekers aan de locatie Kolster mee op een heuse 'Magical Garden Tour'. Met een golfkar rijden de veredelaars HOKO Breeding, Walter Blom Plants en Kolster geïnteresseerden het terrein over en beloven hem of haar een echt kijkje achter de schermen.

Uitgelicht tijdens de tour
Tijdens de Magical Garden Tour ontmoet je de Hydrangea moederplanten van HOKO Breeding, ontdek je een van de proeftuinen van Walter Blom Plants en krijg je een uitgebreid kijkje op de kwekerij van Kolster. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om ook de mensen achter de schermen aan het werk te zien. Je kunt ze onder andere vragen stellen over het veredelen, planten en weefselkweek stage III. Natuurlijk staat ook het salesteam klaar om kennis te maken en vragen te beantwoorden.

Noviteiten in het spotlicht
Dit jaar worden de noviteiten letterlijk in het spotlicht gezet op locatie Kolster. Ze krijgen tijdens de FlowerTrials hun eigen noviteiten plek. Dankzij de nauwe samenwerking tussen de drie partijen is men in staat een sterk en breed eigen assortiment in de markt te zetten. De Magical serie is hierbinnen een van de paradepaardjes.

FlowerTrials
De FlowerTrials is h├ęt evenement voor veredelaars om hun innovaties, creatieve concepten en het nieuwste assortiment te presenteren aan telers, handelaren en inkopers vanuit de hele wereld. Maar liefst 59 bedrijven zullen dit jaar exposeren op 30 verschillende locaties. FlowerTrials locatie Kolster in Boskoop is een van deze locaties.

FlowerTrials locatie Kolster
Adres: Rijneveld 122a, 2771 XR BoskoopDatum: 11-13 juni van 08.00-18.00 en 14 juni van 08.00-15.00

Voor meer informatie:
Kolster

+31 (0)172 217 090
www.kolster.nl

FlowerTrials
www.flowertrials.com

Publicatiedatum: