Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hortensia Bustour krijgt vervolg op 12 mei en 9 juni

Op 20 april vond de eerste Hortensia Bustour plaats, georganiseerd door museum Historische Tuin vanwege het themajaar hortensia. Met een historische bus van Maarse & Kroon bezochten de deelnemers verschillende hortensiakwekerijen in de regio, met als vertrek- en eindpunt het museum aan het Praamplein in Aalsmeer. Het uitstapje bood een fascinerend kijkje achter de schermen bij de kwekers. Verbazing en bewondering waren het resultaat. "Een topervaring", aldus een deelnemer.

Gezien de zeer enthousiaste reacties is besloten nog tweemaal een Hortensia Bustour te organiseren. Dit gaat gebeuren op zondag 12 mei (Moederdag) en zondag 9 juni, ditmaal met een bezoek aan een kwekerij met snijhortensia's en een kwekerij met tuinhortensia's in de regio. Beide tours beginnen om 13.30 uur en duren tot ca. 16.15 uur. Vooraf is er gelegenheid om de Historische Tuin te bezoeken (open vanaf 10.00 uur). Camera's meenemen wordt aanbevolen, want de bezoekjes leveren geheid mooie plaatjes op! Onderweg krijgt u van de gids informatie en anekdotes te horen over de hortensia.

De prijs voor dit programma inclusief het busvervoer en toegang tot de Historische Tuin kost slechts € 17,50 p.p. Voor kinderen t/m 12 jaar is de prijs € 10,00. Bij beide kwekerijen is er gelegenheid om een bloemetje/plant aan te schaffen. Plaatsen reserveren is voor beide dagen mogelijk via de website van het museum: https://www.historischetuinaalsmeer.nl/bezoek/agenda/ .

Publicatiedatum: