Roseworld lanceert nieuwe productlijn ‘Fragrant Sense’

Tholen - Rozenkwekerij Roseworld introduceert per vandaag de nieuwe productlijn ‘Fragrant Sense’. Daarin wordt de nadruk vooral gelegd op één van de belangrijkste eigenschappen van de White Naomi! roos, namelijk geur.

Sinds 2012 specialiseert Roseworld uit De Lier zich al in het telen van de grootbloemige witte roos ‘White Naomi!’. De kwekerij van 4 hectare is in 2020 volledig geoptimaliseerd en voorzien van een nieuw gewas. “Het telen van een nieuw en onbekend ras is een enorme uitdaging, zoals we dat ook in 2012 hebben ondervonden”, vertellen Dave van Leeuwen en Jos Volkering van Roseworld. “Door de jaren heen leer je het gewas kennen, wij weten nu als geen ander hoe je de roos ‘White Naomi!’ het beste moet telen om te excelleren in kwaliteit en dat is ook de hoofdreden geweest voor de herplanting in 2020.”

‘Fragrant Sense’ White Naomi! Collection
De White Naomi! is geliefd bij klanten en kent veel sterke eigenschappen als geur, een open bloei en een lang vaasleven. "De nadruk bij de ‘Fragrant Sense’ lijn ligt dan ook op de geur van de roos en kenmerkt zich door een speciale selectie van stevige stelen met een grote bloem. De vernieuwde verpakkingswijze is afgestemd op het product en bevat natuurlijke luxe tinten."

De nieuwe ‘Fragrant Sense’ lijn is vanaf woensdag 17 maart verkrijgbaar op alle Royal Flora Holland vestigingen.

Voor meer informatie:
Roseworld
E: roseworld@planet.nl 
www.roseworld.nl


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven