Vurens gaat verder als Greenhouse Services

Kassenspecialist Marcel Vurens heeft onlangs zijn bedrijf omgedoopt naar Greenhouse Services, omdat deze nieuwe naam beter aansluit bij de diensten die hij tegenwoordig aanbiedt en beter past bij de huidige organisatie, die ondertussen is uitgebreid met een projectcoördinator, backoffice medewerkers en meerdere technische specialisten. Greenhouse Services is gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en renovatie van glazen kassen, foliekassen en bedrijfsruimten en richt zich vooral op de tuinbouwsector in Nederland en andere landen in West-Europa.

Het team van Greenhouse Services is al zo’n 15 jaar actief op haar vakgebied en heeft een indrukwekkend netwerk opgebouwd van technische specialisten en tuinbouwtoeleveranciers, waardoor het in staat is om elk type kas of bedrijfsruimte te repareren, renoveren of uit te breiden. Elk type kas is bekend bij Greenhouse Services en onderdelen zijn nagenoeg altijd direct voorhanden.

Het technische team bestaat uit ervaren monteurs, deels in dienst van de organisatie zelf en deels structureel werkzaam voor Greenhouse Services als zzp-er of onderaannemer, ieder met zijn eigen expertise. Door de ruime beschikbaarheid van specialisten is de capaciteit en de slagkracht van het bedrijf zeer groot. En door de korte lijnen binnen de organisatie kunnen opdrachten uit binnen- en buitenland snel en slagvaardig uitgevoerd worden.

Het kantoor van Greenhouse Services blijft gevestigd op Laag Boskoop 51a in Boskoop.

Voor meer informatie:
Greenhouse Services
Marcel Vurens
M: 06 – 29 05 30 74
www.greenhouseservices.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven