Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Als de bossen sterven dan sterft de aarde'

Door groeiende belangstelling schonere landbouw tijd voor tweede druk

Onlangs hebben we in Zembla weer kunnen zien wat chemie met bodem en landschap doet. De uitzending was uit het hart gegrepen van Gerard Jannink, auteur van het boek Als de bossen sterven dan sterft de aarde. Mede door de groeiende belangstelling voor schoner telen en biologische landbouw is het nu tijd voor een tweede druk.

In het boek geeft Jannink zijn visie op oorzaken en gevolgen van het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen op onze natuurlijke omgeving. E.e.a. is rijkelijk geïllustreerd met foto's. In de nieuwe uitgave zijn ook YouTube links opgenomen naar eigen gemaakte video's, welke tonen hoe bodemuitputting zijn weerslag heeft op ons milieu.

Het boek is volgens de auteur in het bijzonder nuttig voor mensen werkzaam in de land- en tuinbouw, die er allicht nieuwe inzichten m.b.t. de groei en bloei van hun planten in kunnen opdoen. 

Meer informatie over de auteur, het boek en de mogelijkheid deze te bestellen vindt u hier.

Publicatiedatum: