webinar gewasbescherming 28 januari 2021, Royal Brinkman

Gebruik van biologie tegen trips in potplanten

In de bestrijding van ziekten en plagen in de potplantenteelt blijft de aanpak van trips de grootste uitdaging. We hebben het vaak in zijn algemeenheid over trips; echter gaat het dan veelal alleen over ‘Californische trips’. Er zijn momenteel veel meer soorten trips die het de kweker lastig maken. Maar er is goed nieuws: door de komst van nieuwe biologische bestrijders: roofmijten, roofwantsen en voermijten in combinatie met nieuwe bioverdeelsystemen, krijgen we steeds meer grip op trips.

Door de komst van nieuwe biologische bestrijders en verstrooitechnieken krijgen we steeds meer grip op trips

Royal Brinkman organiseert een webinar op donderdag 28 januari 2021 van 16.00 tot 17.00 uur. Tijdens dit webinar wordt ingegaan op de verdere dreiging van het wegvallen van chemische middelen, op de soorten trips en het schadebeeld, op de biologische oplossingen en op de nieuwe gewasbeschermingstechnieken die het uniform verstrooien van biologisch materiaal mogelijk maakt. Ook komen er praktijkervaringen en -oplossingen op verschillende kwekerijen van groene en bloeiende potplanten aan bod.

Bent u potplantenkweker of verantwoordelijk voor de gewas-bescherming op de potplantenkwekerij? Dan bent u van harte welkom om aan dit webinar deel te nemen. U kunt zich aanmelden via het online aanmeldingsformulier op www.royalbrinkman.nl/potplantenwebinar. U ontvangt per e-mail een bevestiging en vlak voor aanvang van het webinar nog een link om aan het webinar deel te nemen. U kunt de presentatie zelf live volgen via uw eigen computer, tablet of mobiele telefoon. Via de chat is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Dit webinar is onderdeel van het programma ‘Let’s improve together’ van Royal Brinkman.


Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
T: +31 (174) 44 61 00
E: info@brinkman.nl
www.brinkman.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven