Martha Kastelein start Green Connector

Begin januari 2021 is Martha Kastelein gestart met Green Connector. Met haar nieuwe initiatief ondersteunt ze ondernemers in de bloemen- en plantensector overal ter wereld door voor hen de trends en nieuwe ontwikkelingen in de gaten te houden en door hen in Nederland en Europa praktisch van dienst te zijn bij projecten en werkzaamheden. “Er is in de branche veel behoefte aan een dergelijke ‘spin in het web’ en dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik aan die vraag voldoen.”

Martha kwam op het idee voor Green Connector omdat ze zag dat kwekers wereldwijd door afstand of tijdgebrek aan veel dingen niet toekomen. Dat varieert van het bezoeken van beurzen of leveranciers tot marktonderzoek en praktische zaken als het vinden van nieuwe producten of het coördineren van zendingen. “Ik merkte dat ondernemers in bijvoorbeeld Nieuw-Zeeland of Noord-Amerika het fijn vinden om een vertrouwd iemand te hebben die in Europa voor ze werkt”, zegt Martha. “Ik kom zelf uit die wereld, dus ik weet hoe dat is.”

Met haar jarenlange ervaring – in het familiebedrijf Pottery Direct – kent ze alle ins & outs van de bloemen- en plantensector.

Op de hoogte van trends
Bijzonder is dat Green Connector samenwerkt met een aantal trendforecasters. Zoals in elke branche is het bij bloemen en planten belangrijk te weten hoe de markt zich ontwikkelt en wat er nieuw is. Veel ondernemers hebben niet de tijd om daarvan voortdurend op de hoogte te blijven. Daarom biedt Martha ze met een jaarlijks abonnement de mogelijkheid de trends te zien en vóór te zijn. Haar informatie maakt bedrijven sterker en slagvaardiger.

Voor meer informatie:
Green Connector
Martha Kastelein
E: martha@greenconnector.nl
https://greenconnector.nl/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven