Onderstaande video is een bijzondere kerstvideo van Dutch Lily Masters, waarmee de kwekers de mensen in deze onzekere tijd een hart onder de riem willen steken. In de gerestaureerde kapel op Landgoed Santa Maria in Noordwijkerhout brengt aanstormend theatertalent Eefje Paddenburg uit Noordwijk, te midden van een zee van Signum lelies, ‘Change will come’ ten gehore.

Wim-Jan Paauw, directeur Dutch Lily Masters: “Het behoeft natuurlijk weinig woorden dat het voor iedereen een bewogen jaar is geweest. Voor ons was het ook een jaar waarin Dutch Lily Masters tot leven kwam. Het is geweldig om te zien hoe dat ontvangen is door de markt. Wij hebben zoveel leuke reacties gekregen. Wij wilden de mensen dan ook graag wat teruggeven in deze moeilijke tijd en we vonden dit kunstproject, een nieuw ‘masterpiece’, daarbij passen. Wij hopen dat mensen genieten van de schoonheid van de zang, lelies en het decor en dat we hen kunnen inspireren om hoop te houden.”

De video kwam tot stand met medewerking van Stichting Kleynkoor Academy, Stichting KunstKlank, Herma van Piekeren muziekproducties, Oude Jeroenskerk, Landgoed Santa Maria, met speciale dank aan Alain Clark en management.

bron: Dutch Lily Masters