Paauw Lilies, Imanse Quality Lilies en Dutch Lilies gaan samen verder als Dutch Lily Masters

Paauw Lilies, Imanse Quality Lilies en Dutch Lilies, een samenwerking tussen Imanse en bollenkwekerij Wagenaar Lelies hebben de krachten gebundeld en gaan vanaf 9 november officieel verder onder de naam Dutch Lily Masters. Aan het roer staan Wim-Jan Paauw, André Imanse en Klaas Wagenaar. Met de lancering van dit nieuwe bedrijf verwachten de drie eigenaren klanten nog beter te kunnen bedienen met onder andere een hoger serviceniveau, een breder assortiment dat jaarrond geleverd kan worden. Ook de prestaties op de diverse teeltlocaties kunnen verbeteren door de fusie. Dutch Lily Masters beschikt in totaal over 20 ha kassen, verdeeld over de locaties Rijnsburg,  Lisserbroek en Almere. Daardoor kunnen de verschillende veilinglocaties goed bediend worden. Bij de ontwikkeling van het nieuwe merk Dutch Lily Masters lieten de eigenaren zich inspireren door de oude Hollandse meesters.


Klaas Wagenaar, Wim-Jan Paauw en André Imanse

Eigenaar Wim-Jan Paauw: “Wij vonden de oude meesters een goed uitgangspunt: indruk maken met meesterwerken. Net als de schilderijen van de beroemde schilders, vind je de kwaliteit van lelies in de details. Van compositie, kleur en uitstraling, tot een schitterende bloem die met gemak twee weken stralend in de vaas staat. Dutch Lily Masters kun je ‘nieuwe meesters’ noemen. Dag in dag uit is de kwaliteit van onze lelies het allerbelangrijkste. Wij kijken naar de details om de mooiste lelies te laten bloeien.”

André Imanse: “Maar daar stopt het niet bij. Flexibiliteit is erg belangrijk en wij denken graag met onze klanten mee in de snel veranderende markt  Wij blijven dan ook continu bezig met het kweken van nóg mooiere en betere varianten. Bijvoorbeeld in nieuwe kleuren of met bijzondere eigenschappen. Naast productinnovatie zoeken wij ook steeds naar nieuwe mogelijkheden om onze bedrijfsvoering te optimaliseren. Samen met partners in de keten ontwikkelen we duurzame, innovatieve en moderne teelttechnieken die leiden tot een uniek en hoogwaardig product.”

Klaas Wagenaar: “De fusie en het ontstaan van Dutch Lily Masters is er een vanuit kracht. De bedrijven passen ontzettend goed bij elkaar en het assortiment vult elkaar aan. We willen alle drie bouwen aan de toekomst en investeren; in nieuwe soorten, teelttechnieken, kleursoorten, et cetera. Met elkaar zetten we iets neer waar we veel energie insteken en écht in geloven. Samen zijn we klaar voor een toekomst vol meesterwerken.”

Meer achtergrond en inspiratie vindt u in deze speciaal voor deze gelegenheid gemaakte brochure. Meer informatie over Dutch Lily Masters is te vinden op de website: www.dutchlilymasters.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.