Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amevo presenteert duurzame lichtgewicht BJA bindtang

Met de nieuwe BJA TB-SI blauwe bindniettang presenteert Amevo een lichtgewicht bindniettang. Met slecht 421 gram een absolute lichtgewicht, maar toch uiterst duurzaam.

Verkoper Espen Zecha van Amevo is bijzonder trots op deze uitbreiding van het bekende BJA programma. “BJA staat al jaren garant voor topkwaliteit en deze blauwe tang is daarin de volgende stap. Gemaakt van duurzaam aluminium, plastic en staal is deze tang máár liefst 25% lichter dan zijn welbekende paarse broertje.”

Door slim gebruik van materialen is de tang dus vederlicht. Het gewicht van 421 gram is zelfs inclusief allerlei extra’s, zoals een reservemesje, twee reserveveertjes en een handige stalen pin, om eventueel vastgelopen nietjes los te halen.

Verder is de tapehouder nu verstevigd met scharnieren. BJA bindniettangen staan bekend om hun lichte werking. De BJA TB-SI is geen uitzondering, er is maar héél weinig knijpkracht nodig. Hij heeft ook een ingebouwde stopper, om te voorkomen dat je te hard doorknijpt en het nietje platdruk voordat je de binding aan de plant hebt gemaakt.

Espen Zecha: “De productie is net gestart en we verwachten de tang in het begin van het voorjaar te kunnen leveren. Het was een lang ontwikkelingstraject omdat BJA tegen duurzaamheidsproblemen opliep die concurrerende lichte tangen bleken te hebben met nieuwe lichte materialen. Voorts is de nieuwe tang door BJA uitvoerig in de praktijk getest en aangepast waar nodig. We kijken dan ook reikhalzend uit naar deze lichtgewicht én duurzame nieuwe blauwe BJA tang!"

Voor meer informatie:
Amevo
De Amer 22
8253 RC Dronten
T: +31 321 38 7788
E: info@amevo.nl
www.amevo.nl

Publicatiedatum: