10 december, 19:30 uur

'Stoppen is ook ondernemen': gratis online event Troostwijk Auctions

Denk je na over het beëindigen van je onderneming? Meld je dan aan voor het gratis online event ‘Stoppen is ook ondernemen’ van Troostwijk Auctions, op donderdag 10 december om 19:30 uur. Want stoppen met je bedrijf betekent niet automatisch stoppen met ondernemen. Het is juist deel van het ondernemerschap. En een bedrijfsbeëindiging kan de start zijn van iets moois.

In deze onzekere coronatijden is het niet voor elke ondernemer makkelijk om het hoofd boven water de houden. Daarom biedt Troostwijk Auctions het gratis online event ‘Stoppen is ook ondernemen’: een kennissessie over wat er komt kijken bij een bedrijfsbeëindiging, aandachtspunten en valkuilen, welke opties er zijn (afslanken, overnamen, beëindigen) en wat er gebeurt nadat je hebt gekozen voor een beëindiging. Informatie die voor elke ondernemer – in welke sector ook – belangrijk is. Want wanneer je een bedrijfsbeëindiging op een goede manier aanpakt, kan het zelfs lucratief zijn.

Dit gratis online event is gericht op de agrarische-, GWW- en groensector, maar de inhoud is voor elke ondernemer interessant.

Tijdens ‘Stoppen is ook ondernemen’ op donderdag 10 december van 19:30 uur spreekt gespreksleider Monique Ooms met tafelgasten Robbert Peek en Louis Claessens.

Robbert Peek is insolventiespecialist en auteur van het boek ‘De doorstart warm of koud’. Hij heeft alle aspecten van een bedrijfsbeëindiging van dichtbij meegemaakt en deelt graag zijn inzichten.

Louis Claessens heeft de moeilijk keuze om te stoppen met zijn loonbedrijf Volkerink Heino gemaakt. Dit bedrijf bestond al ruim zeventig jaar, maar mede door stikstof, PFAS en corona was een bedrijfsbeëindiging onvermijdelijk. Louis Cleassens vertelt tijdens het online event over zijn ervaringen.

Het event duurt een uur. Klik hier om u aan te melden.

bron: www.troostwijkveilingen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.