Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plantanious en Persoon Potplanten slaan handen ineen

Plantanious in Kwintsheul en Persoon Potplanten in De Lier gaan vanaf 1 januari 2021 een intensieve samenwerking aan. Die moet uiteindelijk leiden tot een volledige samenwerking per 1 januari 2022. Het jaar 2021 wordt gebruikt om beide bedrijven zo veel mogelijk te vervlechten, zodat het nieuwe bedrijf vanuit zijn wortels doorgroeit.

De twee bedrijven bedienen voor een belangrijk deel dezelfde klantengroep. Het bijzondere aan deze samenwerking is dat het om twee verwante familiebedrijven gaat (neven en ooms), die vanuit hun afzonderlijke sterke roots samen willen doorgroeien. Het doel van de samenwerking is een versterking van beide bedrijven op zowel teelt-technisch als commercieel gebied. Op zijn beurt versterkt dat weer de continuïteit, zowel bij het bedrijf zelf als bij de klanten.Plantanious is producent van een breed assortiment bijzondere kamerplanten en bloeiende seizoensproducten. De broers Joost en Freek Jansen hebben het bedrijf de afgelopen jaren goed kunnen uitbreiden. Plantanious is sterk gericht op een kwaliteitsproduct en heeft forse stappen gemaakt op het gebied van duurzaamheid. Het bedrijf meet 45.000 m² glas.

Persoon Potplanten (lid van Decorum) produceert ook een breed assortiment groene kamerplanten en is specialist in het kweken van Monstera. Aad en John Persoon hebben de afgelopen decennia hun bedrijf aan de bovenkant van de markt weten te positioneren. Persoon Potplanten beschikt in totaal over 47.000 m² glas.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Joost Jansen en Aad Persoon.

 

Plantanious
Hooghe Beer 20 
2295 MZ Kwintsheul 
T: 0174-296028 
www.plantanious.com


Persoon Potplanten
Zijtwende 10
2678 LJ De Lier
T: 31-15-380.93.82
www.persoonpotplanten.nl

Publicatiedatum: