Bloemenattractie FloriWorld decor tijdens Amsterdam Dance Event (ADE)

FloriWorld staat decor tijdens het bekende Amsterdam Dance Event (ADE). ADE kan dit jaar niet doorgaan met publiek maar wordt zondag 25 oktober 2020 online gevierd. Verschillende ruimten in FloriWorld zullen decor staan tijdens dit event.

Vanuit de FloriWorld immersive room zal een panelgesprek gaan plaatsvinden tussen DJ’s over duurzaamheid. Aan dit panelgesprek doen bekende DJ’s mee, zoals Sam Feldt, Sander Kleinenberg, Jay Hardway en Julian Jordan.

Vanuit de neon jungle in FloriWorld geeft DJ Sam Feldt een exclusieve livestream met live-band. Tip voor de echte fans, Sam gaat zijn nieuwste en nog niet uitgebrachte muziek draaien op de DJ booth.

Het is niet de eerste keer dat FloriWorld wordt bezocht door een wereldberoemde DJ. Tijdens de online opening van FloriWorld gaf Sam Feldt een spetterende show vanuit de jungle ruimte.

Sam Feldt is oprichter van de Heartfeldt Foundation - een non-profit organisatie die mensen informeert en inspireert om een milieubewuste levensstijl en duurzame toekomst voor iedereen mogelijk te maken. Vanuit de Heartfeldt Foundation kreeg FloriWorld het geweldige verzoek om locatie te zijn voor deze opnames.

Tickets voor de livestream zijn verkrijgbaar via https://cadenza.tv/set/sam-feldt. Alle opbrengsten van dit online event gaan naar Sam’s Heartfeldt Foundation, wiens missie het is om bewust consumeren en duurzaam leven wereldwijd te promoten.

Meer info over: FloriWorld www.floriworld.n 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.