Beekenkamp presenteert nieuw concept voor hobbygroenten en kruiden

Beekenkamp Plants Ornamentals presenteert 'Alfresco', een nieuw concept voor hobbygroenten en kruiden. Alfresco bestaat uit een breed assortiment van geënte en niet geënte hobbygroente en kruiden, de best geselecteerde zaden en opgekweekt volgens strikte hygiëneregels. Alfresco betekent letterlijk: “lekker eten in de buitenlucht” en dat is exact het doel van het hobbygroente assortiment. Naast een geweldige smaak en een breed assortiment, biedt Alfresco meer voordelen. Alfresco speelt in op alle actuele trends: gezonde voeding, vers eten, duurzaamheid, ontspanning en tijd voor jezelf én voor je gezin.

In het nieuwe Alfresco concept staat gemak, duidelijkheid én plezier centraal. Iedere plant heeft een eigen mascotte die de consument vertelt wat de eigenschappen van de plant zijn. Op de foto’s is duidelijk zichtbaar om welk product het gaat. Deze herkenbare, aantrekkelijke stijl maakt het voor de consument leuk en makkelijk om de juiste producten te kiezen en op te kweken.“Met voordelen voor de handel, trade, kwekers én consument bedient Alfresco de hele toeleveringsketen. Het betrouwbare uitgangsmateriaal garandeert een kwalitatief goed eindproduct, het POS materiaal maakt het product een eyecatcher in de schappen en zorgt voor duidelijkheid en koopplezier bij de consument,” aldus Sirekit Mol, marketing manager Beekenkamp Plants.

Voor meer informatie:
Beekenkamp Plants
Korte Kruisweg 141
2676 BS Maasdijk
info@beekenkamp.nl
www.beekenkamp.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.