Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mprise organiseert webinars voor zaadbedrijven over ERP & apps

In september geeft Mprise Agriware weer twee webinars. De eerste sessie gaat over crop management en management van zaadproductie. Primair wordt ingegaan op het managen van productiecontracten met ERP software. De tweede webinar gaat over het werken vanuit één digitale bron zonder Excel-bestanden of papieren. In deze presentatie zal de nieuwe versie van de Inspect App centraal staan. De webinars zijn beide in het Engels.

Normaal gesproken staat Mprise Agriware altijd op ‘Seed Meets Technology’ met een presentatie over een actueel onderwerp voor zaadbedrijven. Zo heeft men een keer een presentatie gehad met Rijk Zwaan over datamanagement en met Schoneveld Breeding over de rol van mensen in een IT-project. Helaas kunnen dit jaar geen presentaties op de SMT worden gegeven om welbekende redenen. Alternatief is een tweetal online presentaties, waarvoor ieder bedrijf dat is gerelateerd aan zaadveredeling en/of zaadproductie zich kan aanmelden.

Het managen van zaadproductie met ERP software
Een belangrijke uitdaging waar veel zaadbedrijven tegenaan lopen, is het managen van productiecontracten met hun externe kwekers. Verschillende teams werken aan zo’n contract. Het moet daarom makkelijk zijn om gezamenlijk aan dezelfde informatie te werken. Daarnaast moet het ook eenvoudig zijn om de productiecontracten weer te verbinden aan de productieplanning. Kortom, u wilt inzicht, controle en éénzelfde informatiebron waarmee iedereen werkt. Dit is het onderwerp van de eerste webinar.

Van Excel en papier naar één digitale bron met Agriware Inspect
Wilt u medewerkers in het veld of in de kas actuele informatie vanuit de office geven? Of moeten zij actuele data (bijv. groeiresultaten) tijdens inspecties vastleggen en wilt u deze direct inzichtelijk op kantoor hebben? Meld u dan aan voor deze webinar. Er wordt ingegaan op de voorgenoemde uitdagingen en een korte demonstratie van de nieuwe Inspect App gegeven, in combinatie met de  ERP oplossing die daaraan verbonden is.

Aanmelden:
Geïnteresseerd in de bovenstaande onderwerpen? Aanmelden kan via onderstaande links.

Webinar 1: ‘How to manage your seed company with ERP software?’ [30 september – klik hier om u aan te melden]

Webinar 2: ‘Inspect app: from paper and Excel to one digital source.’ [6 oktober – klik hier om u aan te melden]

meer informatie:
Mprise Agriware
Newtonstraat 2
3902 HP Veenendaal
T: +31 318 508810
[email protected]
www.Mprise-agriware.nl

 

Publicatiedatum: