Flower Festival St.Petersburg is prachtig podium voor Pina Colada

Aan het begin van het schooljaar in Rusland heeft Dümmen Orange zich met ondersteuning van Sobolj op een in het oog springende wijze kunnen onderscheiden op de Russische markt.

In St.Petersburg vond gedurende de dagen vlak voor het traditionele begin van het Russische schooljaar op 1 september het Flower Festival plaats. In aangepaste vorm vanwege de ook in Rusland geldende aanpassingen van deze tijd, toonde het Flower Festival wederom het beste van wat sierteelt en vakmensen uit de bloemisterij te bieden hebben. 

Pina Colada, de opvallende Chrysanthemum van Dümmen Orange, was het hoofdproduct van het Flower Festival. Pina Colada, prominent zichtbaar op de ''Nederlandse wagen'' in de parade door de stad, trok de aandacht van zowel het publiek als de vakjury. Vooraanstaande Russische bloemisten en hun teams hebben Pina Colada op vakkundige wijze gebruikt, ook in de aankleding van een aantal andere wagens en in workshops.

Sobolj werkte ook in eerdere edities samen met de organisatoren van het populaire Flower Festival. Dit jaar werd niet alleen de levering van 4100 stelen Pina Colada georganiseerd, maar werden ook beelden voor vertoning op grote schermen in de stad tijdens een galaconcert en tijdens workshops aangeleverd. Natasja Mironova, directeur van Sobolj: “Met beelden uit onder meer de kassen van Dümmen Orange heeft Sobolj via platform Flower Experience de geïnteresseerde en enthousiaste liefhebbers in St.Petersburg niet alleen de bloemen ter plaatse, maar ook wat van de achtergrond van de herkomst van Pina Colada kunnen laten zien”.

De organisatoren van het Flower Festival, leden van het Comité voor ontwikkeling van toerisme in St.Petersburg, kijken tevreden terug op een geslaagd evenement. Het meerdaagse evenement kreeg volop aandacht in de lokale, regionale én landelijke media in Rusland. De beelden van de luisterrijke parade met artiesten, feestelijke muziek én uiteraard de Nederlandse bloemen waren in heel Rusland te zien.

bron: Sobolj


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.