Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ammerlaan Geothermie sluit aan bij Coöperatie Aardwarmtebeheer Nederland

Coöperatie Aardwarmtebeheer Nederland heeft Ammerlaan Geothermie uit Pijnacker als nieuw lid kunnen verwelkomen. Hiermee wordt weer een stap gezet in een verdere samenwerking binnen de dynamische wereld van de geothermie, aldus de coöperatie.

Ammerlaan Geothermie heeft al jarenlang ervaring met het winnen van aardwarmte en levert behalve aan glastuinbouwbedrijven ook warmte aan een zwembad en woonhuizen. Deze kennis gebundeld met de kennis van de bestaande leden Greenwell Westland, Aardwarmte Vogelaer en Geopower Oudcamp zorgt ervoor dat een nog sterker collectief ontstaat.

Coöperatie Aardwarmtebeheer Nederland is begonnen als een samenwerking van 3 aardwarmteprojecten in Westland. Deze samenwerking stelt alle leden in staat om op een duurzame en veilige manier de verschillende projecten tot een succes te maken, waarbij het beheer, onderhoud en data-analyse centraal wordt uitgevoerd. Alle kennis die hierbij opgedaan wordt, wordt voor 100% gedeeld en daar profiteren de aangesloten projecten optimaal van.


Bron & foto: Coöperatie Aardwarmtebeheer Nederland U.A. www.aardwarmtebeheernederland.nl 

Publicatiedatum: