online sessie 27 augustus

Webinar: Hogere productie en betere gewaskwaliteit door duurzaam telen

World Horti Center en Plant Empowerment nemen internationale telers mee in de wereld van duurzaam telen tijdens een Tech Talks webinar op 27 augustus. (Internationale) telers zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen en zich te verdiepen in de roadmap naar een duurzame en winstgevende toekomst tijdens deze online sessie op donderdag 27 augustus van 16:00 tot 17:00 uur.

De specialisten van Plant Empowerment delen – live vanuit World Horti Center - de roadmap naar duurzame teelt. Ook zal een teler die de principes heeft geïmplementeerd zijn ervaringen delen met de online deelnemers tijdens een tafelgesprek. Aan het einde van het webinar zal een aankondiging worden gedaan.

Tech Talks evenementenserie door World Horti Center
World Horti Center organiseert gedurende het hele jaar meerdere 'Tech Talks'. Het doel van deze evenementen is om kennis te delen met internationale telers over duurzame en innovatieve teeltmethodes en de toepassing van technieken daarbij. Tijdens deze editie behandelt het Nederlandse kennis- en innovatiecentrum voor de internationale tuinbouw het onmisbare thema van Plant Empowerment.

Plant Empowerment
Plant Empowerment is een unieke teeltmethode die leidt tot meer opbrengst en een betere gewaskwaliteit met minder middelen zoals water, energie en voedingsstoffen. De theorie van deze duurzame teeltmethode staat beschreven in het boek 'Plant Empowerment: de basisprincipes' dat door kwekers wereldwijd goed ontvangen wordt.

Momenteel wordt Plant Empowerment ondersteund door zes bekende tuinbouwtoeleveranciers: Saint-Gobain Cultilene, Hoogendoorn Growth Management, Ludvig Svensson, LetsGrow.com, Hortilux Schréder and Koppert Biological Systems.

Inschrijven
Het webinar vindt plaats op donderdag 27 augustus van 16:00 - 17:00 uur uur. Aanmelden voor dit webinar is gratis en kan via deze link: https://www.worldhorticenter.nl/en/event/tech-talks-webinar-plant-empowerment 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.