Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Terugkijken: Vlogger Milan te zien bij het Jeugdjournaal

Het is al weer ruim twee weken geleden maar we hadden hem zelf even gemist. Eén van de afleveringen van Vlog in de Kas schopte het namelijk tot het Jeugdjournaal. Milan is 13 jaar en laat in zijn vlog zien hoe bij Lansbergen Orchids in De Lier de mooiste planten geteeld worden. 

Vlog uit de Kas
Jongeren met een bijbaan in de glastuinbouw vloggen in Vlog uit de Kas over hun werkdag. Wat zijn hun werkzaamheden? Waarom kiezen ze voor een vakantiebaan in de kas? En welke loopbaankansen biedt de glastuinbouw voor hun toekomst? Met de vlogs wil Glastuinbouw Nederland meer jongeren verleiden om te gaan werken in de glastuinbouw. De jeugd motiveert en inspireert op deze manier andere jongeren voor het werken in de glastuinbouw. Deze zomer alweer seizoen 3!

"We zagen dat het Jeugdjournaal een serie maakte over wat hun jonge kijkers doen in deze coronazomer. In overleg met zijn vader Marco hebben we Milan voorgedragen bij de redactie. De meeste vloggers zijn namelijk ouder, maar Milan past met zijn 13 jaar nog prima in de doelgroep van het Jeugdjournaal", zegt Amy van der Lei van Glastuinbouw Nederland, die Vlog uit de Kas coördineert. "Erg leuk en goed voor de sector dat het onderwerp wordt opgepakt. Een zeer grote groep jongeren maakt op deze manier kennis met de glastuinbouw."

Het item van het Jeugdjournaal is hier terug te zien.

bron: Glastuinbouw Nederland

Publicatiedatum: