Waterdichte tracing keten flinke uitdaging aspirant cannabistelers

Tussen 1 juli en 28 juli 2020 is het mogelijk om als kweker een aanvraag in te dienen om mee te doen met het wietexperiment van de Rijksoverheid. Mprise Agriware volgt de ontwikkelingen van deze experimenten al geruime tijd. 

Onder strenge voorwaarden is het in Noord-Amerika al langere tijd legaal om cannabis te telen voor medicinale en recreatieve doeleinden. Mprise Agriware bedient sinds 2016 dit nieuwe marktsegment van de tuinbouwwereld en volgt de trends nauwlettend. Op dit moment hebben ze meer dan 25 cannabiskwekers als klant.

Ondersteuning bij het indienen van de aanvraag  
Voor de aanvraag van deelname aan het Nederlandse wietexperiment heeft de Rijksoverheid een aantal onderbouwde eisen waaronder een teeltplan en een bedrijfsplan. Een belangrijk onderdeel hierbij is dat de tracering in de gehele keten waterdicht is en zo goed mogelijk bestand is tegen menselijke fouten.

Mprise Agriware ziet dat dit veel vraagt van kwekers en wil aanstaande wietkwekers hierbij ondersteunen. Dankzij de ervaring die zij hebben opgedaan in Noord-Amerika, kunnen zij bedrijven helpen om deze plannen compleet te maken op het gebied van software en bedrijfssystemen.

Een bepalende factor 
De overheid vraagt een nauwlettende registratie van het gehele teeltproces. De eenvoudigste manier om kennis vast te leggen, overzicht te krijgen en de juiste rapporten te genereren is door met betrouwbare software te werken.

Voor meer informatie:
Mprise Agriware
agriware@mprise.nl 
www.mprise-agriware.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.