Webinarserie Eat This! krijgt vervolg

Na vijf (online) sessies geven World Horti Center en NethWork op 24 juni vervolg aan de webinarserie Eat This! Dat gebeurt met een nieuwe reeks, waarbij internationale sprekers het digitale podium betreden en de discussie op gang wordt gebracht tussen de sprekers.

De sprekers werpen vanuit hun vakgebied – of dat nu bankieren of antropologie is - een blik op de tuinbouw en hoe de sector invulling kan geven aan de maatschappelijke context van de veranderingen die versneld op ons afkomen. 

Antropoloog trapt vervolg af
Antropoloog Jitske Kramer zal deze wekelijkse webinarreeks op woensdag 24 juni vervolgen en ingaan op de wil van individuen en groepen om te veranderen. Met haar achtergrond, haar motivatie om te leren en haar reislust komt ze met diverse culturen in aanraking en doet ze verrassende observaties waar organisaties en groepen profijt van zullen hebben in tijden van transitie, zo blikt de organisatie alvast vooruit.

Kramer schijnt met een frisse blik, als buitenstaander in de tuinbouwsector, een nieuw licht op organisatieculturen, gedragingen binnen sectoren en leiderschap. Ze weet dit te vertalen naar kansen voor de sector en prikkelt de deelnemers om stevig na te denken en hun stem te laten horen.

Naast dat de deelnemers haar kritische vragen kunnen stellen, spreekt ze met Hidde Boersma over haar observaties en wat deze betekenen voor de tuinbouwsector. Hidde zal een inkijkje geven in zijn overtuigingen over het ecomodernisme, om er tijdens de volgende webinar van 1 juli uitgebreid over uit te wijden.

Aanmelden en meer informatie
Deelname aan de webinars is kosteloos. Aanmelden voor de webinar met Jitske Kramer op woensdag 24 juni 16:00 CET kan via: https://www.worldhorticenter.nl/nl/event/eat-this-jitske-kramer 

Hierna volgen wekelijks op woensdagen om 16:00 CET webinars met de volgende sprekers, als volgt:

1 juli – Hidde Boersma met Erin Fitzgerald

8 juli – Erin Fitzgerald met Jasper Claus

15 juli – Jasper Claus met Berry Marttin

22 juli – Berry Marttin met Martin Koppert

Informatie en aanmelden voor deze vervolgsessies kan via: https://www.worldhorticenter.nl/nl/evenementen 

De opnames van deze eerste vijf sessies zijn te bekijken via: https://www.worldhorticenter.nl/nl/eat-this. Daarin deelden o.a. Rem Koolhaas, Meiny Prins, Henry Gordon-Smith hun visie op ‘The future of Food’. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.