twee weken, 10 ziekenhuizen, 5.000 bloemetjes

BloemetjevoordeZorg.nl loopt als een tierelier

Het initiatief BloemetjevoordeZorg.nl dat eind maart tot stand is gekomen om zorgverleners in heel Nederland een hart onder de riem te steken, bezoekt deze week het tiende ziekenhuis. Dankzij de hulp van zo’n 800 particulieren en bedrijven, die samen al ruim 20.000 euro gedoneerd hebben, staat de teller hiermee op zo’n 5.000 zorgverleners die een bos bloemen hebben ontvangen.

Initiatiefnemer Ilse Nouwen-Zwinkels: “Inmiddels zijn we zo’n twee weken bezig en ik had niet durven dromen dat we al zoveel zorgpersoneel een bedankje in de vorm van bloemen konden schenken. Elk ziekenhuis dat bloemen ontvangt, mag op haar beurt weer een nieuwe zorginstelling nomineren, op deze manier creëren we een keten van dankbaarheid. Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen en bedrijven belangeloos tijd en middelen investeren om BloemetjevoordeZorg.nl mogelijk te maken. We zien nu bijvoorbeeld ook dat bedrijven zo rond de paasdagen een donatie doen namens hun medewerkers. Door heel Nederland bloeien ontzettend veel mooie initiatieven op en dat is, helemaal in deze moeilijke tijd, ontzettend toe te juichen.” 

Twee weken - 10 ziekenhuizen - 5.000 bloemetjes
Inmiddels wordt het crowdfundingsplatform BloemetjevoordeZorg.nl op dagelijkse basis tientallen keren bezocht om een donatie te doen. Deze schenkingen maken het mogelijk dat vandaag het zorgpersoneel van het Langeland ziekenhuis in Zoetermeer het tiende ziekenhuis is waar 500 bossen bloemen voor de medewerkers worden afgeleverd.

Wil je ook ons zorgpersoneel bedanken en tegelijkertijd de kwekers in Nederland steunen? Bezoek www.bloemetjevoordezorg.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven