FlowerTrials 2020 gaat niet door

FlowerTrials gaat dit jaar niet door, zo maakte de organisatie gisteren bekend. Men was voornemens een besluit te kunnen nemen na 6 april, maar de wereldwijde coronapsychose dwingt nu ook dit evenement op de knieën.

Een aantal bedrijven nam, vooruitlopend op dit besluit, reeds de beslissing niet mee te willen doen. Anderen zullen mogelijk op eigen gelegenheid vergelijkingsproeven presenteren, op het bedrijf zelf of allicht, zoals bijvoorbeeld Beekenkamp al aankondigde, langs virtuele weg.

FlowerTrials brengt sinds jaar en dag de veredeling uit de sierteelt vanuit alle hoeken van de wereld bijeen. De Nederlandse (sierteelt)verdeling is mondiaal van grote betekenis en kwekers reizen vanuit alle continenten naar onze contreien om zich hier te vergapen en verdiepen in de nieuwste genetica, die in de daaropvolgende jaren zijn weg zal vinden naar vensterbanken en tuinen en parken door de hele wereld. Vorig jaar bezochten ruim 7.000 mensen de FlowerTrials, afkomstig uit 66 verschillende landen. Elke bezoeker deed toen gemiddeld 4.78 locaties aan, wat neerkomt op 33.471 bezoeken.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven