Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe samenstelling Floridata Raad van Toezicht

Marco Blankenzee (ICT Manager Waterdrinker Aalsmeer B.V.) is benoemd als Raad van Toezicht lid van Floridata, met ingang van 1 maart 2020. Hij volgt de rol op van Mariska Foppen (directeur Waterdrinker Aalsmeer B.V.), die gelijktijdig is afgetreden als RvT-lid.

Met een uitgebreide werkervaring in de ICT-wereld is Marco recentelijk begonnen aan zijn nieuwe uitdaging bij Waterdrinker Aalsmeer B.V. Zijn brede kijk op ICT-mogelijkheden buiten de sierteelt sector is wat Floridata betreft een aanwinst voor de RvT.

Mariska Foppen was maar liefst 6,5 jaar RvT-lid. Zij is sinds de start van Stichting Floridata in 2013 betrokken geweest, nadat het HBAG werd opgeheven. “Toen was het nog spannend of we voldoende deelnemers bij elkaar konden krijgen”, vertelt Mariska. “Als ik terugkijk op mijn 6,5 jaar RvT ben ik trots zijn op wat we bereikt hebben qua doorontwikkeling en uitbreiding van de Floridata dienstverlening”.

Leden van de Raad van Toezicht zijn werkzaam bij deelnemende bedrijven aan Floridata en bestaat in de huidige samenstelling uit
Hendrico de Brabander (Noviflora), Robbert Judels (C.J. Vianen Flowerexport), Herman Raué (FleuraMetz) en Marco Blankenzee (Waterdrinker).

De Raad van Toezicht van Floridata staat het bestuur met raad ter zijde en houdt toezicht op het beleid. Deze raad adviseert het bestuur gevraagd én ongevraagd. Bestuur en Raad van Toezicht komen vier keer per jaar bij elkaar. Het Floridata bestuur wordt gevormd door Eric van Tol (voorzitter) en Monique Bijholt.


Voor meer informatie:
Floridata
Turfstekerstraat 63
1431 GD Aalsmeer
T: 085-4834949
E: info@floridata.nl
www.floridata.nl

.

Publicatiedatum: