Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwkomer # 98

Desch Plantpak in de top 100 meest succesvolle productiebedrijven in Nederland

Desch Plantpak is nieuwkomer in de top 100 bedrijven in de Maak Industrie Nederland die door MT MediaGroep (Management Team) bekend gemaakt werd begin december. De maakindustrie is belangrijk voor de Nederlandse economie. MT vindt dat we wel wat trotser mogen zijn op onze maakbedrijven. Met het platform 'Made in NL' wil MT de kennisdeling binnen én over de sector bevorderen. Daarnaast biedt MT de maakbedrijven een podium om hun verhaal te vertellen. Oprecht trots op de hidden champions van de maakindustrie en Desch Plantpak is trots om een van de top 10 snelste stijgers te zijn.

De Maak industrie is belangrijk voor de Nederlandse economie. Met het platform 'Made in NL' wil MT de kennisdeling binnen én over de sector bevorderen. De Maak100, de jaarlijkse lijst van de best presterende maakbedrijven van Nederland (tot een omzet van 500 miljoen euro), wordt jaarlijks gepubliceerd. De Maak100-lijst van MT en CFI (Corporate Finance International) kijkt naar de financiële prestaties van maakbedrijven. Om dat eerlijk te doen kijken ze naar (gedeponeerde) jaarstukken van het jaar voorafgaand aan de publicatiedatum van de lijst. MT en CFI beoordelen bedrijven op vier criteria: omzet 2018, omzetgroei 2014-2018, gemiddelde ebit 2014-2018 en gemiddelde roic 2014-2018.

De bedrijven in deze editie van de Maakindustrie100 zijn tezamen goed  voor 13,4 miljard euro (omzet 2018), dat is twee procent van het Bruto Binnenlands Product (774 miljard).

Dank aan de partners van Made in NL: Corporate Finance, Deloitte, NIBC en Webs

Voor meer informatie:
Desch Plantpak
desch.nl

Publicatiedatum: