maandag fotorepo Trade Fair & IFTF

Kees de Countryman

Tholen - Kees van Wijk is de grootste ' Country' kweker van Nederland. In het dorp en bij collega's heet hij daarom ook wel de Countryman en toen hij deze auto zomaar een keer voorbij zag rijden, dacht hij: "Die moet ik hebben."


Theo Plasmeijer van Hilverda de Boer (foto hierboven) heeft hem weliswaar nog niet gewonnen, maar daar trekt hij zich niet van aan.

Behalve voor eigen gerief is er ook op promotioneel vlak wat leuks mee te doen. De kweker gaat hem namelijk onder de kopers verloten, d.w.z. de gelukkige mag er voor de duur van 4 weken in rijden. Daarna gaat hij door naar een volgende winnaar en zo een jaar lang.


Larissa van Koppen van de personal sales afdeling van FloraHolland, samen met mr Countryman himself Kees van Wijk

De groente troschrysant van Dümmen Orange is ruim 10 jaar op de markt. Kees teelt 'm al acht jaar en brengt wekelijks 500.000 stelen naar de markt.

Fotoreportage
Behalve C. van Wijk hebben we op de beurs nog een paar andere kwekers en toeleveranciers gespot. Een uitgebreid verslag van de beurzen - behalve de Trade Fair waren we uiteraard ook op de IFTF te vinden - volgt na het weekend.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.