28 november

Ben Verwaayen keynote bij Future Trends & Innovations Event

Is uw huidige businessmodel bestand tegen de komende technologiestorm? Venture capitalist en oud-topman van Alcatel en PTT Telecom, Ben Verwaayen zal op 28 november zijn visie geven over de toekomstige technologietrends op het internationale speelveld.

Deze trends zullen de richting bepalen die we als tuinbouwsector op moeten gaan om onze concurrerende positie te behouden en versterken. De tuinbouwsector zal haar bestaande businessmodellen tegen het licht moeten houden en keuzes moeten maken in haar strategie en marktbewerking.

Verwaayen is keynote tijdens de derde editie van het innovatie-event Future Trends & Innovations, the next step in horticulture technology op donderdag 28 november aanstaande.

Het Future Trends & Innovations Event heeft tot doel te inspireren met de innovaties van nu, straks en later. Het event vindt plaatst op 28 november 2019 van 14:30 uur tot 19:30 uur in het World Horti Center in Honselersdijk. De inschrijving is geopend.  

Het volledige programma staat op de website van Hortivation. Hier kunnen ondernemers zich ook inschrijven voor deelname.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.