Vijfde editie Show Your Colours Award IPM 2020

Tijdens de Internationale Pfanzenmesse (IPM) 2020 in Essen (D) wordt voor de vijfde keer de Show Your Colours Award uitgereikt. Alle standhouders van IPM met houtige gewassen en vaste planten kunnen voor deze verkiezing planten of plantconcepten insturen. De Show Your Colours Award IPM 2020 wordt georganiseerd door Messe Essen in samenwerking met BIZZ Communications.

Bij Show Your Colours 2020 gaat het om de meerwaarde van de plant die tot uitdrukking wordt gebracht via het verhaal achter de plant, storytelling dus. Zowel planten als plantconcepten kunnen worden ingezonden.

Producten met een plus
Een plant alleen in het verkoopschap is soms niet voldoende om de consument tot aankoop te verleiden. Een tuinplant kan wel mooi zijn van zichzelf, maar dat is niet altijd het geval. Met toegevoegde waarde in de vorm van label, mooie pot, uitgekiend concept of eenvoudig door wat meer over de plant te vertellen, kan een plant extra aandacht genereren. Bedrijven spelen hier tegenwoordig goed op in door hun plant deze plus mee te geven. Om deelnemers aan de beurs te prikkelen hun producten met een plus in de schijnwerpers te zetten is de Show Your Colours Award IPM geïntroduceerd.

Deelname
Deelname aan de Show Your Colours Award is gratis. Alle standhouders van IPM Essen, met houtige gewassen en vaste planten, worden opgeroepen om hun plant en/of concept in te sturen via het digitale inschrijfformulier. De inschrijving sluit op 20 december 2019. Uit alle inzendingen nomineert een vakjury 10 planten.

Jurering
De genomineerde planten, 1 exemplaar per inzending, worden tijdens de beursdagen getoond in hal 8. Het publiek kan hier tot en met donderdagochtend hun stem uitbrengen op hun favoriete plant. Op donderdagmiddag 30 januari 2020 vindt de beoordeling door de vakjury plaats. Aansluitend wordt om 15:00 uur de uitslag bekend gemaakt in de stand van BIZZ Holland, Hal 8, stand A40.

bron: BIZZ Communications


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven