nieuwe opslagfaciliteit geopend

Ludvig Svensson viert dertigste verjaardag dochteronderneming in Amerika

Ludvig Svensson’s Amerikaanse dochteronderneming vierde op 3 oktober 2019 hun dertigjarig bestaan met een officiële ceremonie rondom de uitbreiding van hun nieuwe, onlangs voltooide opslagfaciliteit. Meer dan honderd klanten, partners, sectorleveranciers en werknemers kwamen van heinde en ver om dit evenement in Charlotte, North Carolina, bij te wonen

Broer en zus Anne en Anders Ludvigson zijn de vierde generatie aan het roer van het het Zweedse textielbedrijf en heetten de bezoekers welkom.

“1989 was het jaar waarin de wereld veranderde. De Berlijnse muur stortte in, het internet werd geboren, we dansten op Madonna’s lied Like a Prayer en Svensson opende zijn deuren in Charlotte, North Carolina,” zei Anne Ludvigson, oprichtster van de dochteronderneming Ludvig Svensson, Inc. in Charlotte. “Dertig jaar later is Svensson meegegroeid met de tuinbouwsector in Amerika, die in de afgelopen dertig jaar een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt.”

Tijdens het evenement werd er stilgestaan bij de geschiedenis van het bedrijf, die al honderd jaar teruggaat. In 1887 begon het bedrijf in Kinna, Zweden met textiel. De gasten kregen een kijkje in de uitgebreide productie- en opslagfaciliteiten die het serviceaanbod van Svensson enorm vergroten. Ze kunnen zowel telers als klanten nu voorzien van de schermen die ze nodig hebben op het moment dat ze nodig zijn. Daarna nam het gezelschap nog een kijkje in de toekomst om te zien hoe Svensson de concurrentie voor wil blijven en een toonaangevende speler blijft in klimaatschermen.

“Om een beter klimaat te creëren, moet je naar de plek toe waar er geteeld wordt, zodat je kunt zien en leren en nieuwe oplossingen kunt bedenken. We geloven dat de markt lokaal is en dat we daar moeten zijn waar geteeld wordt. Charlotte is onze hub in Amerika en met deze nieuwe investering in onze locatie investeren we in de mogelijkheid om al onze klanten beter te bedienen, zowel de oude als de nieuwe. We gaan door met onze taak om betere klimaten te creëren en de tuinbouw daarmee verder te ontwikkelen,” merkt Anne Ludvigson op.

Naast de opening van het gebouw onthulde Svensson ook een muurschildering op de buitenkant van het kantoorgebouw ter ere van de dertigste verjaardag, maar ook ter ere van de glastuinbouwsector en de planten en voedselproducten die de mensen wereldwijd voeden. De schildering werd gemaakt door de internationaal erkende kunstenaar Osiris Rain. De kunst voegt een bloeiende persoonlijkheid toe aan het kantoorgebouw. “De muurschildering is een creatieve manier om het verhaal van ons bedrijf te vertellen, terwijl we tegelijk investeren in de lokale kunst in onze gemeenschap,” zegt Mauricio Manotas, president van de Amerikaanse dochteronderneming van Svensson.

De feestelijkheden werden afgesloten met een jubileumfeest waarbij de hoogtepunten van het bedrijf tijdens 30 jaar dienstverlening aan de tuinbouwsector van Canada tot Chili werden benoemd. “Dit is een bijzondere mijlpaal voor elk bedrijf. Svensson wordt nog altijd geleid door de ondernemende geest van onze oprichters, wat ons in staat heeft gesteld telkens weer grenzen te verleggen en ons aanbod uit te breiden,” zegt Manotas.

“De loyaliteit en het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben, samen met de passie en betrokkenheid van onze werknemers hebben ons laten groeien en bloeien en uit laten breiden als bedrijf. We hopen deze ongelooflijke reis voort te kunnen zetten, samen met onze klanten en partners en nog vele jaren Amerika te kunnen bedienen.”

Voor meer informatie:
Ludvig Svensson
info@ludvigsvensson.com
www.ludvigsvensson.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.