Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Vorig pand werd te klein voor onze ambities"

WNL Horti Insulation betrekt nieuw pand in Maasdijk

WNL Horti Insulation heeft deze week officieel haar intrek genomen in een nieuw, groter pand gelegen aan het Honderdland 1003 in Maasdijk. Deze strategische zet is onderdeel van een uitbreidingsplan van de leverancier van isolatiesystemen voor de kassenbouw om de productiecapaciteit te vergroten en de service naar klanten wereldwijd te verbeteren.

Met de verhuizing van het oude pand in Hoek van Holland naar de nieuwe locatie in Maasdijk, vergroot WNL haar productiehal van 4000 m² naar meer dan 6000 m². Deze uitbreiding faciliteert niet alleen verbeterde operationele processen, het beschikt ook over meerdere loading docks, wat een oplossing biedt voor eerdere logistieke uitdagingen.

Volledig elektrisch
Het nieuwe pand is uitgerust met de modernste faciliteiten en voldoet aan strenge duurzaamheidseisen. Met voorzieningen zoals ruim 4000 zonnepanelen, energiezuinige LED-verlichting, geavanceerde warmtepompen en moderne klimaatbeheersing, zet WNL een grote stap naar een duurzamere toekomst. Ook alle machines in de hal worden volledig elektrisch aangedreven, wat positief bijdraagt aan de duurzaamheidsambities. Deze investeringen onderstrepen het commitment van de BOAL Group aan de ESG-principes (Environment, Social & Governance), die een hoge prioriteit hebben binnen het concern.

Jeffrey Verboon, Operations Manager bij WNL Horti Insulation, is zeer enthousiast over de nieuwe faciliteiten: "Deze verhuizing is een bevestiging van de vooruitgang die we boeken met WNL. Ons vorige pand in Hoek van Holland werd te klein voor onze ambities. Met dit nieuwe pand in Maasdijk zijn we uitstekend uitgerust om onze dienstverlening aan opdrachtgevers wereldwijd naar een hoger niveau te tillen."

Met deze verhuizing positioneert WNL Horti Insulation, onderdeel van de BOAL Group, zich volgens Jeffrey nog sterker als 'een sleutelspeler' in de tuinbouwsector, klaar om te voldoen aan de groeiende vraag van klanten en om bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Voor meer informatie:
WNL Horti Insulation
Honderdland 1003
2676 LV Maasdijk
+31 (0) 174 523 27
www.wnl-horti-insulation.com

Publicatiedatum: