Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HB RTS wordt per augustus 2024 de nieuwe poolbeheerder van Euro Plant Tray GmbH

HB RTS wordt per augustus 2024 de nieuwe poolbeheerder van Euro Plant Tray GmbH. Deze samenwerking moet de herbruikbare transportverpakkingen binnen de Europese groensector bevorderen.

Met de eerste EPT-trays die in augustus 2024 worden gecontracteerd, zullen de eerste leveringen rechtstreeks vanuit de productiefaciliteiten komen. Geleidelijk aan zullen de bedrijven depots openen in heel Europa, te beginnen met de belangrijkste hubs van de groensector en later uitbreidend naar andere regio's in de komende jaren.

Dirk Bansemer, Managing Director van Euro Plant Tray GmbH: "We zijn erg blij met de samenwerking met HB RTS. Hun team beschikt niet alleen over een Europees netwerk, maar ook over vele jaren ervaring in het beheren van verschillende herbruikbare transportitems (RTI's) in de Europese detailhandelssector, van productie tot de retailer en terug. We zijn ervan overtuigd dat HB RTS niet alleen het beheer van onze contractvoorraad goed zal uitvoeren, maar ook EPT-gebruikers zal ondersteunen wanneer zij delen van hun RTI-beheer willen verbeteren of uitbesteden, en zo nieuwe mogelijkheden biedt voor meer efficiëntie en gestroomlijnde processen."

Eric Schrover, CEO van HB RTS, deelde ook zijn enthousiasme: "We zijn trots om de poolbeheerder van EPT te worden. Dit is een volgende stap in het vergroten van het gebruik van herbruikbare transportverpakkingen binnen de industrie en detailhandel in heel Europa, wat perfect aansluit bij onze missie. Als RTI-experts spelen we een cruciale rol in het bevorderen van de circulaire economie. Door onze expertise te combineren met geavanceerde systemen, zijn we de ideale partner om een Europese pool effectief en duurzaam te beheren."

Met ervaring in RTI-beheer binnen de Europese detailhandelssector is HB RTS goed uitgerust om EPT-gebruikers te ondersteunen met op maat gemaakte diensten zoals itemcollecties en balansbeheer. Het doel van HB RTS is om de efficiëntie te verbeteren en milieuvriendelijke processen te creëren voor alle betrokken partijen.

Voor meer informatie:
HB RTS
Tel: +31 (0)30 78 20 979
[email protected]
https://www.hb-rts.com

Euro Plant Tray
[email protected]
www.europlanttray.com

Publicatiedatum: