Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van cactuspot naar 46 miljoen bloempotten van gerecycled plastic

Familiebedrijf elho viert 60 jarig jubileum

Vandaag, op 1 mei 2024, viert het familiebedrijf elho haar 60-jarig jubileum. Wat begon met een bescheiden order voor 75.000 cactuspotjes, is uitgegroeid tot een internationaal producent van 100% gerecyclede bloempotten en accessoires voor binnen en buiten. Elho is naar eigen zeggen de enige in de bloempottenmarkt waar alle producten 100% van gerecycled plastic zijn gemaakt – met 100% groene energie - én 100% recyclebaar zijn.

Het familiebedrijf heeft zich altijd gericht op het creëren van mooie en functionele producten, met een groeiende focus op duurzaamheid. Het begon bij een succesvolle cactuspot. Het is uitgegroeid tot 46 miljoen bloempotten gemaakt van gerecycled plastic.

"Het is een ongelooflijke reis geweest," zegt CEO en familielid Olaf Elderenbosch. "We begonnen klein, maar wel vanaf dag 1 met een grootse visie om mooie, kwalitatieve producten te maken met groeiende focus op duurzaamheid. Nu, 60 jaar later, zijn we een B Corporation, produceren we al onze producten met 100% gerecycled plastic en met windenergie van onze eigen windmolen. We zijn er trots op hoe elho zich ontwikkeld heeft, maar ook vastberaden om nog verder te gaan in onze inzet voor duurzaamheid en innovatie. Met dank aan ons passievolle team, onze klanten en partners, kunnen we de wereld steeds een beetje groener maken. We kijken uit naar de toekomst samen.''

Het 60-jarige jubileum wordt samen met het team van 285 medewerkers gevierd.

Lees het impact report '22 voor meer informatie over de behaalde mijlpalen, groene prestaties en duurzaamheid.

Voor meer informatie:
Elho
Atlasstraat 11
5047 RG Tilburg
Tel: +31 (0)13 515 78 00
[email protected]
www.elho.com/

Publicatiedatum: