Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Patricia Pelaez ontvangt koninklijke onderscheiding

Op vrijdag 26 april ontving Patricia Pelaez een Koninklijke onderscheiding voor haar grote inzet in de afgelopen 25 jaar, waarbij ze heeft bijgedragen aan de positie van Nederland in de internationale bloemenhandel. Na de officiële ceremonie werd dit gedenkwaardige moment samen met Patricia gevierd tijdens een korte boottocht in Amsterdam.

Het traject van iemand voordragen tot de daadwerkelijke Koninklijke onderscheiding is een lange weg en vraagt het een en ander van de voorsteller en de mensen die het voorstel ondersteunen.

Waarom Patricia? "Ze is een persoon die meer is dan alleen een bekwame professional in haar vakgebied; zij is een voorbeeld van integriteit en onwrikbare toewijding. Haar talent voor het leggen van verbindingen, het bevorderen van relaties in de internationale sierteeltsector is werkelijk prijzenswaardig en verdient de grootste bewondering", zegt de voordrager.

En de mensen die het voorstel ondersteunen, bestaande uit mensen van Nederlandse en internationale bedrijven en organisaties in de bloemensector, waren het erover eens: "Voornamelijk zij heeft het mogelijk gemaakt om in de meest uitdagende omstandigheden (in bijvoorbeeld Ecuador en Kenya) een platform te creëren waar vanuit de Nederlandse sierteeltindustrie internationaal heeft kunnen excelleren. En ze wordt niet alleen gewaardeerd door de Nederlanders in de sierteeltsector, maar ook door velen in andere bloemenproducerende en -exporterende landen, waarbij ze deze bloemen helpt promoten op de verschillende beurzen in binnen- en buitenland."

Na de officiële ceremonie vond een boottocht in Amsterdam plaats. Tijdens deze boottocht werd niet alleen dit gedenkwaardige moment gevierd, maar ook het 25-jarig jubileum van Patricia bij HPP. Het werd gevierd met familie, gasten en andere collega's uit de bloemenbranche, die Patricia al jaren kennen en met elkaar samenwerken.