Steenks Service breidt uit met webshop

Tholen - De afgelopen maanden zijn de mannen van Steenks Service achter de schermen druk bezig geweest met de ontwikkeling van hun onderdelenwebshop. Deze is nu in de lucht, vertelt Wouter Steenks. "In onze webshop staan voor veel verschillende machines diverse onderdelen weergegeven. We gaan met deze webshop van accu tot omsnoeringsband, en alles wat er tussen zit. Zo kan de klant voor zijn machine altijd het juiste onderdeel vinden.”

Magazijnmannen Ed en Ruud, Steenks Service

De oprichting van Steenks Service vond plaats in 1983, toen Freek Steenks als eenmanszaak begon met het sleutelen aan tuinbouwmachines, auto’s en aanhangwagens. Dit groeide al snel uit naar het niet alleen uitvoeren van reparaties en onderhoudsbeurten, maar ook naar het verkopen van de machines waar hij door zijn werk al veelvuldig mee in aanraking was gekomen. Vanaf dat moment bestond zijn assortiment uit een gevarieerd aanbod van zowel tuinbouw- als industriële machines.

De webshop is momenteel alleen nog beschikbaar in het Nederlands. Steenks Service werkt aan een Engelse en een Duitse versie.

Voor meer informatie:
Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
T +31(0) 174 510 266
F +31(0) 174 518 326
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven