Takii presenteert nieuwe brassica's

Met de introductie van de rassen Crane King en Crane Queen zet veredelaar Takii Seeds de snij-Brassica ‘in the picture’.

De bestaande ‘Crane’ familie, waar Crane Red en Crane White toe behoren, wordt aangevuld met twee nieuwkomers. Het assortiment snij-Brassica is op verschillende vlakken verbeterd; zowel teelt-technisch als in het uiterlijk van het product is er sprake van vernieuwing. Het blad van de nieuwe rassen Crane King en Crane Queen is niet rond gevormd, maar gevederd. Naast dat dit de schoonheid van het product ten goede komt, is dit ook voor de kwekers een voordeel. De snij-Brassica is hierdoor minder gevoelig voor ziektes en meer consistent in kwaliteit en lengte.

Snij-Brassica wordt zowel op het land als in de kas geteeld en kent hierdoor een lang seizoen. Tot aan eind januari zijn deze sierkolen beschikbaar bij verschillende kwekers. Het vernieuwde assortiment snij-Brassica van Takii wordt bij een groot aantal kwekers in Nederland gekweekt. Het aanbod is het grootst bij Bloemenkwekerij Eduard Daling, Kwekerij Havenman, Bloemenkwekerij van Thiel en Steenwijk Abbenes.

Voor meer informatie:
Takii Europe
Hoofdweg 19
1424 PC De Kwakel
T: +31(0)297-345 700
F: +31(0)297-345 658
www.takii.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.