Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bijpraten over de WAB

Op donderdag 3 oktober organiseerde uitzendbureau AUB van Bergen uit Hoek van Holland een speciale informatiemiddag over de effecten van de nieuwe ‘wet arbeidsmarkt in balans’ op het personeelsbeleid van een organisatie. Speciaal voor haar relaties. De infomiddag vond plaats in Themapark De Westlandse Druif te Monster.  

Zo’n 50 relaties gaven gehoor aan de oproep van Van Bergen en luisterden geboeid naar de uitleg van expert Marcel Reijmers van Flexknowledge, die de ingewikkelde wet- en regelgeving inzichtelijk wist te maken voor de aanwezigen. Hij werd daarbij gesteund door Wilfred de Vreeze van Flynt adviseurs & accountants, die vanuit zijn vakgebied de vragen beantwoordde van de aanwezige ondernemers.

Voorafgaand aan de uitleg van beide experts over de gevolgen van de nieuwe ‘wet arbeidsmarkt in balans’, verwelkomde Bas van Bergen, directeur van AUB van Bergen, de aanwezige relaties. Met zijn betoog ging hij in op de veranderende functie van een uitzendbureau in de nabije toekomst. Zijn visie is gebaseerd op een ruime ervaring in de uitzendbranche. Hij is de tweede generatie van een familiebedrijf, dat in 1990 werd opgericht.

AUB van Bergen is een uitzendbureau uit Hoek van Holland met opdrachtgevers in de glastuinbouw, AGF-sector, bollensector en de industriële sector. Het bedrijf is al bijna 30 jaar actief in de uitzendbranche en het team bestaat vooral uit Oost-Europese krachten.

Voor meer informatie:
AUB van Bergen
www.aubvanbergen.nl 
info@aubvanbergen.nl 

Publicatiedatum: