Voordelig duurzaam verwarmen met ISDE-subsidie

Met de ISDE-subsidie kan er voordelig in duurzame warmtesystemen worden geïnvesteerd. Daarop wijst Flynth Adviseurs en Accountants. "Dankzij een recente budgetverhoging kunt u dit jaar nog profiteren." 

"Met een keuze voor warmte op basis van duurzame energiebronnen in plaats van gas levert u een belangrijke bijdrage aan het terugbrengen van de CO2-uitstoot. Overweegt u om te investeren in een nieuw warmtesysteem? Dan is het de moeite waard om de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) aan te vragen. Daarmee betaalt de Nederlandse overheid een deel van uw kosten voor warmtepompen, biomassaketels, pelletkachels en zonneboilers."

Budget verhoogd wegens populariteit
"De ISDE-subsidie is erg populair, zowel bij ondernemers als bij particulieren. Daarom heeft de overheid onlangs het beschikbare budget voor 2019 verhoogd met maar liefst € 60 miljoen naar € 160 miljoen. Dankzij deze verhoging is de kans aanzienlijk groter dat ook u dit jaar nog kunt profiteren van de regeling."

Let op voorwaarden
Wilt u ISDE-subsidie aanvragen voor een nieuw warmtesysteem? Let er dan wel op dat u voldoet aan de voorwaarden en de juiste informatie aanlevert. Als ondernemer moet u de aanvraag bijvoorbeeld indienen voordat u opdracht geeft om het warmtesysteem te plaatsen. Wilt u de subsidie voor een warmtesysteem thuis inzetten, dan kunt u juist pas subsidie aanvragen als de installatie bedrijfsklaar is.

Voor meer informatie:
Flynth 
www.flynth.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.