Eerste draadloze systeem in VS geïnstalleerd bij Holland America Flowers

Na de introductie van het draadloze systeem Wireless Xtender van Sercom in 2018 werden de eerste systemen al snel geleverd aan bedrijven die voornamelijk werkten met zogenaamde rolkassen. Zo is het meest recente draadloze klimaatregelsysteem binnen Nederland geïnstalleerd bij het bedrijf Klein Canada in Heemskerk, wederom een producent van bloemen die tevens gebruik maakt van rolkassen.

Eind september klopte echter ook een gerenommeerde producent van snijbloemen in de Verenigde Staten aan, Holland America Flowers, met kassen in de staten Washington en Californië. Op de locatie in Californië gaat Sercom samen met een lokale partner de bestaande klimaatcomputer vervangen door een SERCOM-klimaatcomputer. Er zullen maar liefst 9 veldstations draadloos worden aangestuurd. Daarnaast beheert de draadloze SERCOM-computer ook de boiler en het koelhuis en in de toekomt tevens de irrigatie. Het bedrijft teelt dan op 30 hectare verscheidene bloemen.

Daarmee is Sercom met het draadloze systeem nu ook de Amerikaanse markt binnengetreden.

Voor meer informatie:
Sercom Regeltechniek
0252-416530
sales@sercom.nl
www.sercom.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.