Beekenkamp Plants op Canadian Greenhouse Conference

California aardbeien substraatbak, 34-gaats aardbeien plug tray, dahlia's en celosia's in de spotlight

De Canadian Greenhouse Conference komt er volgende week aan. Beekenkamp Verpakkingen en Beekenkamp Plant Ornamentals slaan de handen ineen om het brede assortiment te tonen aan de Canadese en Noord-Amerikaanse markt tijdens deze beurs. Beekenkamp Verpakkingen toont haar complete assortiment voor de teelt en productie van aardbeien, frambozen en blauwe bessen.

Voor groententelers worden logistieke oplossingen zoals de transportbakken AGF en komkommer oogstbakken gepresenteerd.

Beekenkamp Plants toont daarnaast twee kleurrijke producten uit hun eigen veredeling: de LaBella dahlia’s en de Kelos celosia’s.“Ondanks de grote verschillen tussen Beekenkamp Verpakkingen en Beekenkamp Plants Ornament zijn er ook veel overeenkomsten. Beide bedrijven zien een behoorlijke groei in de Canadese en Noord-Amerikaanse markt. Door kennis te delen en krachten te bundelen, staan we sterker in de markt. We profiteren van ieders voordelen en dat maakt Beekenkamp een sterke partner voor de gehele supply chain” aldus Sirekit Mol, marketing manager Beekenkamp Plants.

In de spotlights staan de nieuwe California aardbeien substraatbak, de 34-gaats aardbeien plug tray, de veelzijdige dahlia’s en kleurrijke celosia’s.

California aardbeien substraatbak voor gotenteelt
De ontwikkelingen in Canada gaan hard op het gebied van zachtfruit. Daar past de vraag naar een geschikte meermalige aardbeienteeltbak voor gotensystemen bij. Hierop heeft Beekenkamp Verpakkingen gereageerd met een nieuwe aardbeien teeltbak “California aardbeien substraatbak”. "De “California aardbeien substraatbak” is een stevige teeltbak van 1 meter die perfect op bekende gootsystemen past." 

34-gaats aardbeientray
Beekenkamp Verpakkingen ontwikkelt voor de aardbeienteelt ook een 34-gaats aardbeientray met een cupinhoud van 85 cc voor de opkweek van aardbeien plugplanten, ook wel “Misted tip” planten genoemd. "De 34-gaats aardbeientray 85 cc heeft extra hoge poten, hierdoor raken de wortels de grond nooit en is er veel minder uitval dan bij eenmalige dieptrek trays."

Dahlia’s en celosia’s
LaBella dahlia staat bekend om de breedte van het assortiment: “From big to small, we have it all”. Naast de keuze in maten, is er ook een breed scala aan kleuren beschikbaar. Extra bijzonder zijn de
zogenaamde ‘fun-kleuren’."

En nog meer kleuren met de Kelos celosia. "Deze kleurrijke pluimen blinken ook uit in de houdbaarheid op transport en in de winkel."

De Canadian Greenhouse conference vindt plaats op 9 en 10 oktober bij het Scotia Convention Centre, Niagara Falls. Beekenkamp is te vinden op stand #1506.

Voor meer informatie:
Beekenkamp Plants
Korte Kruisweg 141
2676 BS Maasdijk
info@beekenkamp.nl
www.beekenkamp.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.