Clemens wint Vlog uit de Kas 2019

Tijdens de zomerperiode vlogden zeven scholieren, werkzaam bij uiteenlopende glastuinbouwbedrijven, over een dag uit hun leven als vakantiekracht in de kas. De vlog van Clemens Dijkxhoon (19) bleek het meest populair van seizoen 2 en hij werd hiermee de winnaar.

Clemens ondersteunt in de zomer en naast school het veredelingsteam van Sion in De Lier en liet in zijn vlog zien wat het werk precies inhoudt. "Tijdens het opnemen van de vlog zeiden collega’s en ik al tegen elkaar dat we voor de winst gingen. Dat ik nu daadwerkelijk heb gewonnen is dus extra leuk", aldus Clemens. Hij ontving gisteren een cheque voor een dagje waterskiën met tien collega's.

Ed Moor (Sion): “Toen we de oproep voor Vlog uit de Kas zagen waren we meteen enthousiast. We hebben veel positieve reacties gekregen op de vlog en hopen natuurlijk dat er nog meer scholieren bij ons komen werken."


Amy van der Lei (Glastuinbouw Nederland), Clemens Dijkxhoon (winnaar Vlog uit de Kas) en Ed Moor (Sion).

Met Vlog uit de Kas geven de vloggers hun leeftijdsgenoten een kijkje in de glastuinbouw. De vlogs zijn enthousiast verspreid op social media en dit heeft ervoor gezorgd dat de vlogs van seizoen 2 inmiddels 60.000 keer zijn bekeken.

Vlogs 2019
Naast Clemens (Sion) maakten vakantiekrachten Daniëlle (Fachjan), Jäel (Pligt Professionals), Hugo (Combivliet), Fleur (Royal Brinkman) en Hieke en Annique (Pligt Professionals) een Vlog uit de Kas. Bekijk de vlogs op www.vloguitdekas.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.