lezing Schoneveld & Mprise, Seed meets Technology, 25 september

"IT zou de hele organisatie moeten 'empoweren'"

Tijdens Seed meets Technology op Proeftuin Zwaagdijk (Tolweg 13, Zwaagdijk Oost) bespreken William van Loenen (productmanager Mprise Agriware), Jolanda Veenhuis-Tas en Edwin Klompenhouwer (Schoneveld Breeding) het thema ‘Medewerkers en IT’. Deze lezing vindt plaats op 25 september om 10.00.

Lezing Schoneveld Breeding: praktijkvoorbeeld
Veenhuis-Tas en Klompenhouwer bekijken met u de rol die IT in hun organisatie inneemt. Hoe implementeren zij nieuwe IT systemen? Hoe hebben zij medewerkers in de dagelijkse praktijk leren werken met IT? Welke voordelen behalen zij? Kortom, een verhaal uit de praktijk zoals die zich ook bij u kan voordoen.

Medewerkers en IT voor het succes van uw bedrijf
Aansluitend vertelt William van Loenen over de uitdagingen die IT kan oplossen. Zijn credo is simpel: ‘IT zou iedereen in de organisatie, van directeur tot seizoenarbeider, de optimale kennis moeten geven om de juiste beslissingen te nemen.’

Het gaat om het verzamelen van juiste data als basis voor adequate rapportages. Daarmee komt het managementteam tot betere en snellere beslissingen en krijgen medewerkers op de vloer de juiste ondersteuning in hun werk. Bijvoorbeeld met een tijdregistratieapp of een app, waarmee zij actie kunnen ondernemen als zij iets opvallends signaleren.

Meer informatie en aanmelden kan hier.

Voor meer informatie:
Mprise Agriware
Newtonstraat 2
3902 HP Veenendaal
T: +31 318 508810
agriware@mprise.nl
www.Mprise-agriware.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.