proef met asynchrone aanvoer & verkoop

Veiling Rhein-Maas start pilotproject 'Heute für Heute'

Veiling Rhein-Maas zal in de kalenderweken 39 tot 41 het pilotproject `HfH´ uitvoeren. In het kader van dit pilotproject hebben klanten van de veiling de mogelijkheid Calluna en Calocephalus te kopen, die nog niet fysiek op de veiling in Straelen-Herongen aanwezig zijn. Na de verkoop worden de betreffende producten dan bij de veiling aangevoerd. De deelnemende aanvoerders worden vooraf over de bijzondere aanvoervoorwaarden geïnformeerd. Doel van het pilotproject `HfH´ is om te testen hoe producten verkocht kunnen worden, die pas op een later tijdstip bij Veiling Rhein-Maas aangevoerd worden. De resultaten van dit pilotproject leveren belangrijke informatie op voor de inrichting van toekomstige veiling- en logistieke processen.

Afloop van pilotproject
De veiling van genoemde producten vindt virtueel om 06:00 uur op klok 8 plaats. Om deze reden is het meesturen van een representatieve productfoto absoluut noodzakelijk. De verkoop vindt uitsluitend per CC-container plaats. Tijdens het pilotproject is het niet mogelijk per laag in te kopen. De bovengenoemde producten zijn ook beschikbaar via klokvoorverkoop. De aanvoerder voert zijn producten na de verkoop bij Veiling Rhein-Maas aan. De aflevering vindt dan zoals gebruikelijk tijdens het normale afleverproces plaats. Als een product de minimumprijs niet behaalt, wordt het niet geleverd.

Aanbodoverzicht
Welke producten voor `HfH´ beschikbaar zijn, kunnen klanten van Veiling Rhein-Maas via de 'Aanbodsinfo klok' op onze website al op de dag voor de veiling te weten komen. Onder het tabblad `Ladingdragers´ kunt u gedurende het pilotproject onder de veilgroep `HfH´ de betreffende producten zien.

bron: Veiling Rhein-Maas


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.