Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kasdekreiniger AquaJet kan nu ook gronddoek schoonspuiten

Hygiëne in een tuinbouwkas is belangrijk om de gezondheid en groei van de gewassen te bevorderen. Het minimaliseert de verspreiding van ziekten, plagen en schimmels, wat de opbrengst en kwaliteit van de gewassen ten goede komt. Door regelmatig schoon te maken en hygiënemaatregelen toe te passen, kunnen telers de kans op infecties verminderen en een gezonde omgeving voor het gewas behouden.

Om de binnenkant van de kas te reinigen, kan de AquaJet kasdekreiniger van Van der Waay worden ingezet. Tom Zwanenberg heeft nieuws voor alle (potentiële) AquaJet eigenaren: "Vanaf heden is er ook een spuitboom leverbaar die het gronddoek schoonspuit. Deze spuitboom wordt eenvoudig aan de AquaJet gekoppeld, en rolt mee over de buisrail. De spuitboom is voorzien van diverse oscillerende nozzles, en spuiten een volledige kapbreedte schoon. Er moeten dus twee werkgangen per tralie worden gedaan. Indien gewenst kan er met behulp van de doseerunit op de AquaJet ook nog een ontsmettingsmiddel worden gespoten."

Voor meer informatie:
Tom Zwanenburg
Van der Waay
Tel: +316 1300 5273
[email protected]
www.vdwaay.nl

Publicatiedatum: