Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Energie-update: 'Vakantieprijzen' snel vergeten op deze vrijdag

Een korte energie-update op deze vrijdag. Van zonnig weer is geen sprake meer. Het regent flink, na zeker in het zuiden gisteravond onstuimig weer. Op gasgebied wordt zonder gekkigheden rekening gehouden met noch grote stijgingen noch grote prijsdalingen, zo blijkt uit een energie-update vanuit AgroEnergy.

Daarin staat men ook stil bij de elektriciteitsontwikkelingen. De negatieve uurprijzen vielen op. Vrijdag zijn die er niet. De gemiddelde dagprijs komt uit op 79,2 euro per megawattuur en lager dan 56 euro per megawattuur zakken de uurprijzen niet.

Om alvast rekening mee te houden: op 6, 9, 20 en 27 mei is er geen handel mogelijk voor elektriciteit, gas en warmte, besluit AgroEnergy haar wekelijkse update. En daarmee zit voor deze keer ook de energie-update op dit kanaal erop. Volgende week zetten we weer (meer) energieberichten en ontwikkelingen op een rijtje.